fbpx

Azok a fránya részletek

Nehéz pontosan megmondani, hogy a női önzőség az oka (termékenység szempontjából a nők sokszor csak magukra gondolnak), vagy a mindennapi rutin kábító félhomálya, de pont afölött siklottam át, ami minden nap a szemem előtt történt. A férjem ugyanis nagyon szeret fürdeni. Akár órákat is képes ázni a fürdőkádban, többször újramelegítve a vizet, és közben könyvet olvas, pihenget: ő így relaxál. Néha együtt tesszük ugyanezt egy pohár borral és pár falat sajttal, dióval. Idilli.

furdokad

De!

A herék nem véletlenül vannak ott, ahol vannak, nevezetesen a herezacskóban, a testen kívül. Sok nekik (a megfelelő spermaképződéshez) a 37 fok, testen belül. Természetesen tartós meleget nem csak testen belül lehet produkáli, hanem meleg fürdőben, szaunában, órákon át ölben tartott laptoppal, stb…. Magyarán, ha naponta több, mint fél órát meleg vízben fürdik egy férfi, nagy valószínűség szerint nem lesznek megtermékenyítésre alkalmasak a spermái! (vigyázat: nem 100%-os fogamzásgátlási módszer!) És ha egy barátnőm nem hívja fel rá a figyelmemet, eszembe sem jutott volna!

Úgyhogy Az Ember most  zuhanyzásra van kárhoztatva, és a romantikus borozást is áthelyeztük a nappaliba. Így várom a következő peteérést…