fbpx

Rólunk

Dr. Kovács László

Dr. Kovács László vagyok, sebész főorvos.

Elkötelezett híve vagyok annak, hogy a páciensek kiváló ellátásban részesülhessenek, ennek érdekében magánrendelésemen szeretném megadni mindazt, ami az állami egészségügyből hiányzik.

Ezeket a hiányosságokat több szempontból is tapasztalhattam az elmúlt 33 évben.

Pályám során volt lehetőségem különböző nézőpontokból látni a szolnoki egészségügyet:

  • Az egyetem elvégzése után a Tüdőkórházban voltam gyakornok, majd szakorvos, később adjunktus és főorvos a Hetényi Géza Kórházban.
  • Később ÁNTSZ- és kórházvezetőként a szervezés, betegirányítás szemszögéből is betekintést nyertem Szolnok, és az egész megye egészségügyébe.
  • 1989 óta működő magánrendelésemen pedig látom és tapasztalom, milyen változásokon ment keresztül a magán egészségügyi ellátás is az elmúlt 3 évtizedben, mennyire megváltoztak a betegek igényei is.
  • Az utóbbi években lehetőségem nyílt Budapesten is rendelni, így megtapasztalhattam, milyen különbségek vannak a fővárosi és a vidéki lehetőségek, feladatok, korlátok között.

Amellett, hogy látom, mi hiányzik az állami egészségügyből, értem, hogy azt jelenleg miért nem lehet megvalósítani a kórházakban és szakrendelőkben.

A célom, hogy ezt a hiányosságot pótoljam a helyi magánellátásban, hogy a szolnokiak is megkapják ugyanazt a minőséget, amit a fővárosiak.

Betegközpontú, minőségi ellátásért forduljon hozzám bizalommal!

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.