fbpx

Anyajegy, szemölcsök

Jobban érezné magát a bőrében, ha megszabadulhatna a zavaró anyajegyektől és szemölcsöktől? Van olyan anyajegye, amit elhelyezkedéséből fakadóan állandóan dörzshatásnak van kitéve?

Szeretettel várjuk szolnoki és kecskeméti rendelőinkben, ahol nagy pontossággal irányítható operációs lézerrel távolítjuk el a zavaró anyajegyeket, illetve szemölcsöket. Egész pontosan az alábbi esztétikai, illetve a folyamatos irritáció miatt orvosi szempontból problémát okozó elváltozások eltávolításában nyújtunk professzionális szolgáltatást:

 • éranyajegyek,
 • festékes anyajegyek,
 • fibromák
 • öregségi szemölcsök.

Miért válassza a lézersebészetet?

 • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem.
 • Mert a műtét után gyors gyógyulásra és kevés fájdalomra kell csak számítani.
 • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulás is kevésbé lesz megterhelő.
 • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.
 • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így jóval kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

Hogyan zajlik az anyajegyek lézersebészeti kezelése?

 1. Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor is megvizsgáljuk a panaszait, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható eredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Fontos tudni, hogy vannak olyan anyajegyek, amelyeket inkább sebészi beavatkozással javasolt eltávolítani, a vizsgálat során erről is beszélünk. Ha előzetesen úgy állapodunk meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.
 2. A lézeres anyajegy és szemölcs eltávolítás az érintett terület teljes elérzéstelenítésével kezdődik. Majd operációs lézer segítségével elpárologtatjuk a zavaró elváltozásokat.
 3. A beavatkozás után megbeszéljük, hogy mire kell odafigyelnie a műtétet követő időszakban. A keletkezett sebet nem érheti folyadék 4-5 napig a beavatkozást követően. A seb beszárad majd, és keletkezik rajt egy kis pörk, ami 1-3 héten belül leesik. 

Dr. Kovács László

sebész főorvos, lézersebész

Dr. Szőke Ervin

sebész, érsebész

Szolnok

Hétfő 16.00 – 18.00
Szerda 16.00 – 18.00

Kecskemét

Kedd 17.00 – 19.00

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

tájékoztatók