fbpx

Aranyér

Vérzés, fájdalom és viszketés a legkellemetlenebb helyen – ha Önnek is jól ismertek ezek a problémák, amik a felnőttek egyötödét érintik, akkor itt az idő, hogy tegyen ellene..

…rendelőnkben egy kíméletes és tartós megoldást hozó lézersebészeti műtéttel segítünk megszabadulni panaszaitól.

Miért válassza a lézersebészeti műtétet aranyér problémájának megoldására?

  • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem.
  • Mert gyors, kíméletes és tartós megoldást jelent az aranyér kezelésére. A műtét után gyorsabb gyógyulásra és kevesebb fájdalomra kell számítani, mint a hagyományos műtéti technikák esetén.
  • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulás is kevésbé lesz megterhelő, mint a hagyományos eljárások esetén.
  • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.
  • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így jóval kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

Hogyan zajlik az aranyér lézersebészeti kezelése?

  1. Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor   megvizsgáljuk a panaszait, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható végeredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Ha előzetesen úgy beszéljük meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.
  2. A lézeres aranyér műtét az érintett terület teljes elérzéstelenítésével kezdődik. Majd operációs lézerrel biztonsági lekötés kíséretében úgymond elpárologtatjuk a kitágult vénákat (azaz magukat az aranyereket). Az egész beavatkozás általában nem vesz több időt igénybe, mint 15 perc.
  3. A beavatkozás után megbeszéljük, hogy mire kell odafigyelnie a műtétet követő időszakban. Hacsak nem nehéz fizikai munkát végez, akkor 1-2 nappal a műtét után folytathatja a megszokott munkavégzését, az erőteljesebb mozgásformákkal, sportokkal általában 2 hetet szükséges várni. Az első 4-5 napon tapasztalhat némi fájdalmat, ezek jól reagálnak a fájdalomcsillapító szerekre és kúpokra.

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

tájékoztatók