fbpx

Hajszálér

Szeretne kíméletes, de hatékony eljárás segítségével megszabadulni a zavaró hajszálerektől, seprűvénáktól, pók naevusoktól, vagy éranyajegyektől?

Akkor az operációs lézerekkel történő műtét a legjobb megoldás! Szeretettel várjuk szolnoki és kecskeméti rendelőinkben, ahol jelentősen javítjuk a bőr esztétikáját a problémás területeken. Így Önnek nem kell többé takargatni a kellemetlen és zavaró részeket.

Miért válassza a lézersebészeti megoldást a zavaró hajszálerek kezelésére?

  • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem.
  • Mert gyors, kíméletes és tartós megoldást kínál a hajszálerek kezelésére.
  • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulást követően a lehető legszebb eredmény érhető el a lézersebészet technikájával.
  • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.
  • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így jóval kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

Hogyan zajlik a hajszálerek lézersebészeti kezelése?

  1. Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor  megtekintéssel megvizsgáljuk a tüneteit, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható végeredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Ha előzetesen így beszéljük meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.
  2. Ezután elérzéstelenítjük az érintett területet, hogy teljesen fájdalommentes legyen a beavatkozás az Ön számára. Ez egy Lidocain, vagy egyéni érzékenység esetén Ultracain injekcióval történik. A műtét során az operációs lézer elzárja a kitágult apró ereket. Mivel ezen erecskék 10-20 százaléka megnyílhat, ezért a műtét után mintegy egy hónappal többnyire egy újabb beavatkozásra van szükség a végleges, szép eredmény elérésére. Harmadik kezelésre az esetek nagy százalékában már nem lesz szükség.
  3. A beavatkozás után megbeszéljük, mire számíthat a műtét után, például azt, hogy pár napig enyhe pirosság vagy duzzanat előfordulhat. És egyeztetjük a kontroll, vagy a következő beavatkozás időpontját is.

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

tájékoztatók